Tilbage
Udflugtsmål
Vejret i Alanya
Alanya – Den tyrkiske Riviera
Alanya ligger på sydkysten. Alanya er beliggende øst for Antalya og det tager ca. 1,5 time fra Antalyas Lufthavn og hertil.
Alanya er byen, som har vist stor opblomstring de seneste 25 år. Udviklingen har for alvor taget fat og har gjort at Alanya er en af de mest besøgte feriebyer verden over; ca. 1,5 millioner mennesker rejser hertil om året!
Alanya har en masse at byde på, som historiske seværdigheder, pragtfulde naturområder, forskellige vandaktiviter, sejlture, safari ture, bjergbestigning, rafting og meget mere.
Alanya er specielt kendt for dets strande; Kleopatra stranden som er kendt verden over, er en meget populær strand, som trækker mange turister til.
Alanya er delt op i to dele af et forbjerg og på vest siden er der Kleopatra stranden og på østsiden hedder det Øststranden.
Kleopatra stranden er som man drømmer om en strand skal være; gylden sand med safirblåt vand! Ved begge disse strande er der forskellige aktiviteter at fordrive tiden med. Endvidere er der mulighed for forfriskninger samt frokost.
Hvad angår indkøb er Alanya et meget favorabelt sted. Her finder du guld, læder, tøj, sko, ure og meget mere til en meget billig pris.
Udvalget er stort og den meget åbne og imødekommende befolkning hjælper gerne.
Alanya er et sted, hvor investering er fordelagtigt, dog inden det er for sent. Priserne har allerede vist sig at være opad gående i netop Alanya pga. den attraktivitet byen har oplevet!
.

Trust-United Denmark A/S - c/o Revisor Dupont  •  Teglporten 3  •  DK-3460 Birkerød  •  mail: info@trust-united.dk  •   © 2006 Trust United